Om oss

Sætre Trim og Fysioterapi AS har holdt til i Sætrehallens første etg. siden våren 1988.
Vi er derfor godt etablert i lokalmiljøet.

For tiden jobber det to fysioterapeuter hos oss. Alle er offentlig godkjente og autoriserte fysioterapeuter med driftsavtaler med kommunen.

Ina Solberg og Maria Luisa Nodeland.

 

 

Ina Solberg

Ina har erfaring som offentlig godkjent fysioterapeut utdannet ved fysioterapihøyskolen i Oslo i 1982. Hun har Videreutdanning i psykomotorisk Fysioterapi fra Høyskolen i Oslo, og jobber nå både som psykomotoriker og allmenn fysioterapeut. Hun har tidligere jobbet ved ortopedisk sykehus, ved sykehjem, og som fysioterapeut i idrettslag.

Hun har siden 1988 jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut med driftstilskudd med Hurum Kommune, og drevet Sætre Trim og Fysioterapi i Sætrehallen.

Hun har tidligere vært aktivt med i styret til Buskerud Fysioterapiforening, og vært landsmøtedelegat for fysioterapeutene i Buskerud.

I 1995 ble hun utdannet GIT – instruktør og har siden det drevet treningsgrupper til musikk, både som frisktrening og pasienttrening.

Hun er i tillegg utdannet SET- fysioterapeut (terapimaster, nå Redcord) og jobber mye etter de nye prinsipprinsippene med fokus på stabilitet i opptreningen av ulike plager i muskel-skjelettsystemet.

Hun har tatt NFF`s kompetansegivende kurs i Ergonomi, og kan ta arbeidsplassvurderinger på oppdrag for NAV.

Ina har fokus på menneskets ressurser; selv om du har plager, er det alltid noe du klarer å gjøre. Hun mener at vi alltid har en restarbeidsevne som vi må bygge videre på i livet.

 

 

 

 

Maria Luisa Nodeland

Jeg er spesialist i Klinisk Ortopedisk Fysioterapi. Dette gir meg kompetanse i manuel behandling med bl.a. bruk av manipulering.  Jeg er ferdig med viderutdanning innen neuroortopedi og McKenzie diagnostikk og behandling.

I tillegg til behandling har jeg erfaring med Medisinsk Trenings Terapi (MTT) grupper. Ergonomiske tiltak og arbeidsplassvurdering har jeg også kurset meg i.

 

Jeg har jobbet på Sætre Trim og Fysioterapi siden 2001 og har erfaring fra Åros Fysioterapi og Spikkestad Fysikalske Instututt i samme periode.

 

Jeg trives med å instruere treningsgrupper på land og i vann. Lett-gym, aerobic, vannaerobic og Bosu trening har jeg erfaring med. Jeg jobber med stor fokus på trivsel og et opplegg som er tilpasset alle. Jeg jobber for at alle føler seg trygge på meg som fysioterapeut/instruktør og trygge på sine egne ressurser og evner. At deltagerne føler seg godt ivaretatt og ikke som en i mengden er viktig for meg.

 

Jeg har annet fysioterapi erfaring fra Gullhella Aktivitetsenter (senter for psykisk utviklingshemmede), Filtvet Helsetun, trening med Hurum Helsesportslag, James Connolly Memorial Hospital (Irland), Epsom General Hospital (England), og Privat institutt og senter for psykisk utviklingshemmede i Nederland.

Familien min flyttet fra Norge da jeg var liten og jeg vokste opp i England. Etter videregående skole flyttet jeg til Nederland hvor jeg fullførte fysioterapiutdanningen i 2001. Jeg flyttet hjem igjen og ble offentlig godkjent som fysioterapeut i Norge det samme året.

 

Våre ansatte:
Ina Solberg
Maria Luisa Nodeland

Ina Solberg Maria Luisa Nodeland